Parohia Sfantul Dumitru, Slobozia
Site-ul oficial Parohia "Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul de Mir - Slobozia", cu hramul Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul De Mir, din Protopopiatul Slobozia al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Crăciunul în Parohia „Sfântul Dumitru” din SloboziaNoutati
30-12-2018 00:34

Praznicul Nașterii Domnului Iisus Hristos a adus pace și în sufletele credincioșilor din Parohia „Sfântul Dumitru” din Slobozia. După ce s-au pregătit prin post, rugăciune, milostenie și Sfânta Spovedanie, credincioșii au participat în ziua de Crăciun la Sfânta Liturghie.

În număr mare, aproximativ 45 de adulți și 150 de copii, credincioșii au primit Sfânta Taină a Împărtășaniei. Fiecare copil care a venit în zilele de Crăciun la biserică a primit în dar un pachet cu dulciuri, valoarea totală a acestora fiind de 2.000 lei.

În cadrul vizitelor pastorale, preoții parohiei au oferit persoanelor nevoiașe 24 de pachete cu alimente, haine și jucării.

Acest lucru a fost posibil datorită implicării credincioșilor care participă la sfintele slujbe, în acest fel comuniunea eclezială a fost trăită în mod deplin.

A consemnat preot Constantin Pătrașcu, Parohia „Sfântul Dumitru” Slobozia