Parohia Sfantul Dumitru, Slobozia
Site-ul oficial Parohia "Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul de Mir - Slobozia", cu hramul Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul De Mir, din Protopopiatul Slobozia al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Moș Nicolae a venit și la Parohia „Sfântul Dumitru” SloboziaNoutati
10-12-2016 09:40
În cadrul parteneriatului dintre parohiile „Sfântul Dumitru” Slobozia și „Adormirea Maicii Domnului” Păltiniș, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, s-a desfășurat marți, 6 decembrie 2016, acțiunea „Moș Nicolae a venit și la Parohia „Sfântul Dumitru” Slobozia”.

Astfel, 12 copii din Parohia Păltiniș au participat la slujba Sfintei Liturghii, desfășurată la biserica „Sfântul Dumitru” Slobozia, însoțiți de preacucernicul părinte Ștefănescu Gabriel, de doamna educator Năstăsoiu Victorița, de părinți, bunici și mătuși. La sfârșitul slujbei au cântat colinde și au rostit rugăciuni pentru copii, lângă bradul frumos împodobit.

Credincioșii prezenți au fost încântați și împreună cu preoții slujitori Pătrașcu Constantin, Munteanu Cristian Ștefan și Stanciu Cătălin i-au răsplătit pe copii cu daruri.

A consemnat preot Pătrașcu Constantin, Parohia Sfântul Dumitru Slobozia.