Cerc Pastoral la Parohia „Sfântul Dumitru” Slobozia

Vineri, 12 iunie 2015, preoții parohiilor din municipiul Slobozia în frunte cu părintele Cristian Ștefan Munteanu, Protopop de Slobozia, au săvârșit Sfânta Taină a Maslului la Parohia „Sfântul Dumitru” Slobozia, alături de mulțime de credincioși, cu ocazia organizării cercului pastoral al lunii iunie.

Mai întâi s-a desfășurat festivitatea de premiere a elevilor și profesorilor care au obținut rezultate deosebite la faza județeană a Olimpiadei de Religie. Părintele Protopop Cristian Ștefan Munteanu le-a oferit celor premiați cărți, icoane și metanii, felicitându-i pentru performanța lor.

După Sfânta Taină a Maslului, părintele Dragoș Gabriel Stanciu, inspector de Religie, a susținut referatul cu tema: „Valențe pastorale ale slujbelor arhierești săvârșite în parohii”, foarte apreciat de preoți și credincioși, mai ales că anul 2015 a fost închinat de Sfântul Sinod ca „Anul omagial al misiunii parohiei şi mănăstirii azi” şi „Anul comemorativ al Sfântului Ioan Gură de Aur şi al marilor păstori de suflete din eparhii”.

La final părintele Protopop Cristian Ștefan Munteanu a prezentat Campania „Donează sânge! Salvează o viață!”, organizată cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Centrul Județean de Transfuzie Ialomița.

Toți credincioșii prezenți au primit binecuvântare prin ungerea cu untdelemn sfințit, mulțumind lui Dumnezeu, Doctorul sufletelor și al trupurilor, pentru darurile Sale.

A consemnat părintele Constantin Pătrașcu, Parohia „Sfântul Dumitru” Slobozia.
Se încarcă
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...