Şi noi avem nevoie de bucurie duhovnicească…

Vineri, 25 octombrie, preoţii Pătraşcu Constantin, Stanciu Cătălin şi Munteanu Cristian de la Parohia „Sf. Dumitru” din Slobozia au avut bucuria de a trăi momentul înălţător al sărbătoririi Hramului Bisericii alături de elevii de la Şcoala Profesională Specială „Ion Teodorescu” Slobozia.

Graţie oamenilor cu suflet mare de la Parohia „Sf. Dumitru”, copiii de la Şcoala Profesională Slobozia s-au bucurat de multe daruri pe care le-au primit şi le-au desfăcut cu mare nerăbdare.

„Dorim să subliniem faptul ca nu este pentru prima dată când preoţii de la Biserica „Sf. Dumitru” sunt alături de noi si ne susţin ori de câte ori avem nevoie de sprijinul dumnealor.

Elevii şcolii noastre au probleme deosebite şi simt nevoia mai mult decât ceilalţi să fim aproape de ei, sa fie iubiţi si valorizaţi.

Am incheiat un Parteneriat de colaborare cu Parohia „Sf. Dumitru”, deoarece considerăm că educaţia religioasă îl ajuta pe copil să cunoască îndatoririle pe care le are faţă de el însuşii, faţă de ceilalţi şi faţă de tot ce-l înconjoară, pentru a deveni un bun creştin.

De asemenea consideram ca educaţia religioasă cu cât este începută la o vârstă mai fragedă, cu atât valoarea ei este mai mare.

În Vechiul Testament se spune că ,,Omul se cunoaşte după copiii pe care i-a lăsat în urmă’’. Aşadar să ne străduim să lăsăm în urmă copii cu frică de Dumnezeu.

Educaţia religioasă a copiilor trebuie şi poate fi continuată în cadrul orelor de religie, dar şi în cadrul activităţilor extracurriculare.

Acesta este şi scopul iniţierii parteneriatului dintre Şcoala Profesională Specială şi Parohia „Sf. Dumitru”.

Dorim să mulţumim pentru toate darurile spirituale şi materiale pe care Biserica „Sf. Dumitru” le face pentru instituţia noastră”.

Au consemnat,

Dir. Prof. Neagu Ioana Madalina

Prof. Matei Daniela
Se încarcă
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...